Oglašena prodaja pokretne imovine nekada značajne fabrike testenina

Javno nadmetanje za delove pogona “Fidelinke” zakazano za 18. jun

NovacSrbijaStečajVesti

14.5.2021 08:43 Autor: Marko Miladinović 0

Javno nadmetanje za delove pogona “Fidelinke” zakazano za 18. jun Javno nadmetanje za delove pogona “Fidelinke” zakazano za 18. jun
Po početnoj ceni od 53 miliona dinara oglašena je prodaja pokretne imovine subotičke “Fidelinke”, objavio je njen stečajni upravnik. Najvažniji delovi ponuđene imovine su... Javno nadmetanje za delove pogona “Fidelinke” zakazano za 18. jun

Po početnoj ceni od 53 miliona dinara oglašena je prodaja pokretne imovine subotičke “Fidelinke”, objavio je njen stečajni upravnik.

Najvažniji delovi ponuđene imovine su linije za proizvodnju motane i kratke testenine, koje su opremljene sopstvenim silos ćelijama za osnovnu sirovinu, sklopom sita za prosejavanje i fluid transportom, prenose beogradske Novosti.

Javno nadmetanje za paket pokretne imovine „Fidelinke“ u stečaju zakazano je za 18. jun.

Ovo preduzeće ne radi već više od deset godina, tako što je u stečaj prvo otišla matična kompanija, a postepeno za njom i 10 povezanih ćerki firmi.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...