Crnogorsko Ministarstvo u narednih 10 dana donosi odluku o programu vezanom za privremene objekte

JP Morsko dobro apeluje da kupališta i plaže budu spremni za turističku sezonu

BiznisRegionTurizamVesti

15.4.2022 12:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

JP Morsko dobro apeluje da kupališta i plaže budu spremni za turističku sezonu JP Morsko dobro apeluje da kupališta i plaže budu spremni za turističku sezonu
Javno preduzeće Morsko dobro apelovalo je na zakupce da plaže i kupališta na crnogorskom primorju do 1. maja budu spremna. Predstavnica tog preduzeća Bojana... JP Morsko dobro apeluje da kupališta i plaže budu spremni za turističku sezonu

Javno preduzeće Morsko dobro apelovalo je na zakupce da plaže i kupališta na crnogorskom primorju do 1. maja budu spremna.

Predstavnica tog preduzeća Bojana Tešević rekla je i da je apel upućen i komunalnim službama da pristupe uređenju zone Morskog dobra, piše agencija Mina.

Tešević je za TVCG izjavila da u preduzeću očekuju da će 400 kupališta i plaža biti spremno za turističku sezonu.

I ove godine, kako je objasnila, kupališta i plaže biće kategorisani, prenosi portal RTCG.

„Očekujemo da će se u ovoj turističkoj sezoni postići impozantni rezultati koji su na nivou 2019. godine, a bolji od prethodne“, dodala je Tešević.

Kada su u pitanju privremeni objekti, donošenje programa je u nadležnosti Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma i u narednih deset dana očekuje se odgovor iz tog resora.

„Kada se dobije odgovor, Morsko dobro će u zakonskoj proceduri raspisati tender“, rekla je Tešević.

Poslovni prihodi (EUR):
4.600.858,00 (2021)
Broj zaposlenih:
66 (2021)

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...