po ceni od 185 miliona dinara

Karnak kupio Industriju za preradu Majdanpek

InvesticijeNovacSrbijaVesti

5.10.2021 14:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Karnak kupio Industriju za preradu Majdanpek Karnak kupio Industriju za preradu Majdanpek
Beogradski Karnak Plus Construction kupio je za 185 miliona dinara Industriju za preradu Majdanpek doo u stečaju, objavila je u utorak Agencija za licenciranje... Karnak kupio Industriju za preradu Majdanpek

Beogradski Karnak Plus Construction kupio je za 185 miliona dinara Industriju za preradu Majdanpek doo u stečaju, objavila je u utorak Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Početna cena Industrije za preradu Majdanpek na javnom nadmetanju bila je 129,7 miliona dinara.

Vlasnik i direktor Karnaka je Dejan Popović, a pretežna delatnost te firme su prema podacima Agencije za privredne registre „ostali nepomenuti građevinski poslovi“, prenosi Tanjug.

KARNAK PLUS CONSTRUCTION DOO

MILUTINA MILANKOVIĆA 7V, 11070 Beograd (Novi Beograd), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
537.258,82 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Najznačajniju imovinu Industrije za preradu čini Zlatara Majdanpek, a na prodaju su ponuđeni zlatarinini pogoni: nakit i kovanice, ukrasni proizvodi, hemija i metalurgija, centralni magacin, organizaciona celina fabrika Megaplast, kao i poslovni prostori u Beogradu, Požarevcu, Boru, Valjevu, Zaječaru i Nišu, te stan na Novom Beogradu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...