KONKURSI ZA DIREKTORSKE POZICIJE U POSLEDNJOJ SEDMICI Oglasi za istaknute poslove – Špar, Sportsko selo, Ambasada UAE

BiznisBolji posaoFirme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

20.1.2021 14:51 Autor: Julijana Vincan 0

KONKURSI ZA DIREKTORSKE POZICIJE U POSLEDNJOJ SEDMICI Oglasi za istaknute poslove – Špar, Sportsko selo, Ambasada UAE KONKURSI ZA DIREKTORSKE POZICIJE U POSLEDNJOJ SEDMICI Oglasi za istaknute poslove – Špar, Sportsko selo, Ambasada UAE
Uprkos korona krizi, nekoliko kompanija raspisalo je konkurs za određene upravljačke pozicije, pokazuju podaci koje našoj redakciji dostavlja sajt za zapošljavanje Infostud na nedeljnom... KONKURSI ZA DIREKTORSKE POZICIJE U POSLEDNJOJ SEDMICI Oglasi za istaknute poslove – Špar, Sportsko selo, Ambasada UAE

Uprkos korona krizi, nekoliko kompanija raspisalo je konkurs za određene upravljačke pozicije, pokazuju podaci koje našoj redakciji dostavlja sajt za zapošljavanje Infostud na nedeljnom nivou.

Ukupan broj oglasa na Infostudu trenutno je 2.227, a od toga je 84 oglasa za rad od kuće. U poslednjih sedam dana postavljeno 893 novih konkursa za posao, od kojih se 22 odnosi na rad od kuće.

Kada je u pitanju broj novopostavljenih oglasa, u poslednjoj nedelji ima 417 oglasa u sektoru trgovine/prodaje, 371 u kategoriji IT, dok ostali imaju nešto manje: mašinstvo (259), elektrotehnika (186), menadžment srednji (160).

Dvoje se rukuju
Foto: Shutterstock

Direktor nabavke

Firma Špar d.o.o. Beograd traži direktora nabavke sa višegodišnjim iskustvom na istoj poziciji. Prednost osobama koja imaju iskustva u IDEA, MAXI , DIS, URADI SAM…

Oglas je otvoren za one koji imaju najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama. Od kandidata se očekuje da je završio ekonomski ili neki od tehničkih fakulteta, zatim samostalnost i samoinicijativnost u radu, preciznost, doslednost i fleksibilnost, visoka sposobnost organizacije rada, rada u timovima, znanje rada na računaru, odlično poznavanje MS Windows i MS Office programa, kao i napredan nivo znanja engleskog i nemačkog jezika, ali i posedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Napomena: Špar doo Beograd nije deo nijednog međunarodnog trgovinskog lanca. Prijave su otvorene do 29. januara.

Biznismen
Foto: Unsplash.com

Direktor Sportskog sela

Sportsko Selo je novootvoreni sportski kompleks u samom centru Beograda u neposrednoj blizini Slavije. Kako je istaknuto u oglasu, radi veće profesionalizacije tima zaposlenih, Sportsko Selo raspisuje konkurs za poziciju: direktor.

Potencijalni kandidat treba da ima radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izuzetne organizacione sposobnosti, istaknuto znanje u procesu prodaje, iskustvo rada u okruženju sa više od 30 ljudi, ali i dobro poznavanje sporta i ugostiteljstva, dok se odlično znanje engleskog jezika podrazumeva.

Prijave su otvorene do 3. februara.

Žena na poslu
Foto: Unsplash.com

Tehnički direktor fabrike tekstila

Državna institucija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima traži odgovarajućeg kandidata za radnu poziciju: tehnički direktor u oblasti tekstilne proizvodnje.

Kandidat treba da ima najmanje VII stepen stručne spreme, najmanje 15 godina iskustva u struci, da iza sebe nema prekinut radni odnos iz disciplinskih razloga, da nije prethodno ni prekršajno, ni krivično osuđivan, da prođe intervju i potrebne testove, da je zdravstveno sposoban i da poseduje lekarsko uverenje koje potvrđuje da ne boluje od neke bolesti.

Kako je navedeno, samo kandidati koji uđu u najuži izbor biće kontaktirani. Prijave su otvorene do 2. februara.

Za sve ove oglase koje smo izdvojili zainteresovani kandidati se mogu prijaviti elektronski, preko Infostuda.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...