na 33 panela govoriće 200 učesnika

Kopaonik biznis forum otvoriće guvernerka NBS i ministar finansija

BiznisSrbijaVesti

18.2.2022 13:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Kopaonik biznis forum otvoriće guvernerka NBS i ministar finansija Kopaonik biznis forum otvoriće guvernerka NBS i ministar finansija
Kopaonik biznis forum, koji će biti održan od 6. do 9. marta, otvoriće guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i ministar finansija Siniša Mali,... Kopaonik biznis forum otvoriće guvernerka NBS i ministar finansija

Kopaonik biznis forum, koji će biti održan od 6. do 9. marta, otvoriće guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i ministar finansija Siniša Mali, a na zatvaranju skupa planirano je učešće predsednice Vlade Ane Brnabić, objavljeno je u petak.

Na 29. Kopaonik biznis forumu učestvovaće sedam ministara u Vladi Srbije među kojima su i prvi potpredsednik vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, navedeno je u saopštenju.

Poslednjeg dana ovog događaja, koji je među najznačajnijim ekonomskim događajima u zemlji, plenarna obraćanja imaće ministarska za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darja Kisić i ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović.

Kako je precizirano, Forum počinje 6. marta, kada su na rasporedu paneli o ekonomskim prilikama u regionu Zapadnog Balkana i makroekonomskim trendovima u Srbiji, ali i paneli posvećeni startapovima i njihovom razvoju.

Tokom četiri dana trajanja Foruma, 200 učesnika govoriće na 33 panela, a predviđeno je i osam plenarnih obraćanja.

Od ove godine, Forum ima i svoju zvaničnu LinkedIn stranicu, na kojoj će redovno biti postavljane sve vesti pre i tokom trajanja Foruma.

  • MAJA

    18.2.2022 #1 Author

    Ovakav skup renomiranih ekonomista iz godine u godinu je vec tradicija postao. Pozdravljam takve skupove i trebaju se održavati i više puta godišnje

    Odgovori

  • Milovan94

    18.2.2022 #2 Author

    Izuzetan događaj od velikog značaja.

    Odgovori

  • DANIJELA

    18.2.2022 #3 Author

    Odlican dogadjaj i svakako je veliki plus jer je odrzan i u ovim ovakvim okolnostima.

    Odgovori

  • MIŠKOVIĆ

    19.2.2022 #4 Author

    nekada bio skup eminentnih stručnjaka iz zemlje i regiona sad više nije baš tako.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...