apr objavio na svom sajtu

Likvidacija fabrike Geox u Vranju pokrenuta 2. avgusta

SrbijaVesti

7.8.2021 14:53 Autor: Miljan Paunović 0

Likvidacija fabrike Geox u Vranju pokrenuta 2. avgusta Likvidacija fabrike Geox u Vranju pokrenuta 2. avgusta
Agencija za privredne registre (APR) objavila je na svom sajtu odluku italijanske kompanije Geox o pokretanju likvidacije svog preduzeća Technic development doo preko koga... Likvidacija fabrike Geox u Vranju pokrenuta 2. avgusta

Agencija za privredne registre (APR) objavila je na svom sajtu odluku italijanske kompanije Geox o pokretanju likvidacije svog preduzeća Technic development doo preko koga je u Vranju proizvodila obuću.

U dokumentu je navedeno da je odluka o likvidaciji doneta 2. avgusta ove godine, dok je APR rešenje o pokretanju likvidacionog postupka doneo 5. avgusta.

Poveriocima je dat rok od 30 dana da prijave svoja potraživanja, a dužnicima je dat rok od 90 dana da izmire sve obaveze prema Technic developmentu, ili će u suprotnom nastupiti zastarelost.

Za likvidacionog upravnika je određen Miloš Stošić,, dodaje se u saopštenju, preneo je Tanjug.

Podsetimo, kompanija Geox obavestila je radnike početkom avgusta da je doneta odluka o pokretanju postupka likvidacije i gašenja društva.

Država će bivšim radnicima Geoxa u Vranju, koji ne budu odmah dobili drugi posao u Teklasu, dati na poklon jednu prosečnu platu koja je viša nego prosečna plata koja je bila u Geoxu, rekao je u četvrtak predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Poslovni prihodi (EUR):
31.653.518,19 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...