"Lutrija Republike Srpske" pod opsadom igrača

Lutrija ostala bez miliona zbog serverske greške

LifestyleRegionVestiZanimljivosti

24.9.2022 15:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 27

Lutrija ostala bez miliona zbog serverske greške Lutrija ostala bez miliona zbog serverske greške
Kasa Elektronske video lutrije (EVL), preduzeća u većinskom vlasništvu “Lutrije Republike Srpske” mogla bi da ostane prazna pod opsadom igrača koji su u sredu... Lutrija ostala bez miliona zbog serverske greške

Kasa Elektronske video lutrije (EVL), preduzeća u većinskom vlasništvu “Lutrije Republike Srpske” mogla bi da ostane prazna pod opsadom igrača koji su u sredu širom zemlje prijavili dobitke na njihovim terminalima, a na koje u EVL-u, po svemu sudeći, nisu računali.

Naime, skoro svi koji su se kockali na njihovim aparatima su osvojili novčane nagrade, iako iz EVL-a tvrde da i dalje utvrđuju šta je uzrok, preneo je Capital.ba, koji je saznao da je došlo do serverske greške.

U Elektronskoj video lutriji rekli su za ovaj portal da će sve dobitke isplatiti, čim obrade podatke koji pristižu iz svih delova Republike Srpske.

Pozivaju na strpljenje, a igrače napominju da je Pravilnikom o priređivanju elektronskih igara na sreću, predviđeno je da je rok za isplatu dobitka deset dana.

“U proteklom periodu javio nam se veliki broj igrača iz različitih gradova Republike Srpske, te još uvek ne možemo sa sigurnošću utvrditi definitivan broj dobitnika. U narednih dan ili dva imaćemo preciznije podatke. Elektronska video lutrija garantuje da će svi igrači biti u potpunosti isplaćeni, te ćemo time dodatno opravdati poverenje koje uživamo kod svih naših igrača”, poručuju oni i dodaju da će dobici biti isplaćeni na tekuće račune igrača, te da će se potruditi da isplate budu u što kraćem roku.

Ova obećanja igrači bi trebalo da uzmu sa rezervom, s obzirom na prethodna iskustva koja su imali sa “Lutrijom Republike Srpske”.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...