Ulaz za posetioce besplatan

Međunarodni sajam hortikulture od 20. maja na Beogradskom sajmu

AgrobiznisBiznisManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

17.5.2021 08:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Međunarodni sajam hortikulture od 20. maja na Beogradskom sajmu Međunarodni sajam hortikulture od 20. maja na Beogradskom sajmu
Međunarodni sajam hortikulture održaće se na Beogradskom sajmu od 20. do 23. maja, najavili su organizatori. Sajam će svoje 26. izdanje tradicionalno pratiti izložba... Međunarodni sajam hortikulture od 20. maja na Beogradskom sajmu

Međunarodni sajam hortikulture održaće se na Beogradskom sajmu od 20. do 23. maja, najavili su organizatori.

Sajam će svoje 26. izdanje tradicionalno pratiti izložba lekovitog bilja i preparata meda “Darovi prirode” i Izložba baštenskih i parkovskih mašina “Motoplantexpo”. Još jedna atrakcija za ljubitelje hortikulture je peti Organik fest, posvećen organskoj proizvodnji i baštovanstvu, organskim proizvodima i zdravoj hrani uopšte.

Zainteresovani će moći da posete manifestaciju između 10 i 18 časova, a ulaz je besplatan.

Posetioci će se susresti sa različitim oblastima hortikulture – uzgajanjem cveća i cvetnog materijala, proizvodnjom sadnica i semenskog materijala, voćarstvom, vinogradarstvom, pčelarstvom, gajenjem lekovitog bilja, uzgojem i održavanjem zelenih površina, mehanizacijom za hortikulturu, zalivnim sistemima, sredstvima za prehranjivanje i zaštitu biljaka, pejzažnom arhitekturom, najavili su organizatori.

Građani će, prema njihovim rečima, imati priliku da direktno od proizvođača nabave sadnice najlepšeg cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka.

Pokrovitelj Sajma hortikulture je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije. Podrazumeva se da će u “baštu u srcu Sajma” posetioci moći da uđu besplatno. Za cveće – cveće.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...