vrednost akcije 59,35 dinara

Metico investment dao ponudu za preuzimanje preostalih akcija Luke Beograd

InvesticijeNovacSrbijaVesti

4.3.2022 14:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 13

Metico investment dao ponudu za preuzimanje preostalih akcija Luke Beograd Metico investment dao ponudu za preuzimanje preostalih akcija Luke Beograd
Centralni registar hartija od vrednosti objavio je u petak na osnovu rešenja Komisije za hartije od vrednosti, obaveštenje o ponudi firme Metico investment iz... Metico investment dao ponudu za preuzimanje preostalih akcija Luke Beograd

Centralni registar hartija od vrednosti objavio je u petak na osnovu rešenja Komisije za hartije od vrednosti, obaveštenje o ponudi firme Metico investment iz Beograda za preuzimanje preostalih akcija Luke Beograd.

Kako je navedeno u ponudi objavljenoj na sajtu Centralnog registra, Metico koji je vlasnik 93,56 odsto akcija Luke, ponudio je preuzimanje preostalih 6,35 procenata akcija, odnosno 42.414 akcija, po ceni od 59,35 dinara po akciji, u gotovini.

Knjigovodstvena vrednost po akciji poslednjeg dana 2020. godine iznosila je 43,44 dinara, a nominalna vrednost je 480 dinara.

METICO INVESTMENT DOO

Kralja Petra 44, 11000 BEOGRAD-STARI GRAD , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
578,33 (2020)
Broj zaposlenih:
0 (2020)

U saopštenju se dodaje da su akcije uključene u trgovanje na MTP tržištu, kao i da nisu likvidne. Istaknuto je da ponuđač nema nameru da menja osnovnu delatnost ciljnog društva i mesto njenog obavljanja.

Ponuda je otvorena od 4. marta, a datum zatvaranja ponude je 23. mart.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...