Razvojni centar nastavlja da raste

Microsoft zapošljava još 40 softverskih inženjera u Beogradu

Hi-techInovacijePoslovanjeSrbijaVesti

16.11.2021 19:28 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Microsoft zapošljava još 40 softverskih inženjera u Beogradu Microsoft zapošljava još 40 softverskih inženjera u Beogradu
Microsoft razvojni centar u Srbiji zaposliće više od 40 novih radnika u oblasti softverskog inženjeringa, najavila je kompanija. Kako je navedeno u saopštenju, Razvojni... Microsoft zapošljava još 40 softverskih inženjera u Beogradu

Microsoft razvojni centar u Srbiji zaposliće više od 40 novih radnika u oblasti softverskog inženjeringa, najavila je kompanija.

Kako je navedeno u saopštenju, Razvojni centar u Beogradu nastavio je da raste, nakon što je u poslednjih godinu dana doživeo ekspanziju sa više od 100 novih zaposlenih iz Srbije, regiona, ali i ostatka sveta.

Razvojni centar Microsofta u Beogradu je mesto gde nastaju proizvodi i inovacije koje se primenjuju na globalnom nivou, kao što su najnapredniji i najrasprostranjeniji digitalni servisi, prenosi Tanjug.

U Razvojnom centru naglašavaju da su diverzitet i inkluzivnost neke od njihovih ključnih vrednosti, kao i da je jedan od najboljih načina za razvijanje kvalitetnih ideja da u timove uključe ljude različitih profila, obrazovanja, kulture, različitih perspektiva i načina razmišljanja.

Microsoftov razvojni centar u Srbiji osnovan je 2005. godine.

  • Danijela

    16.11.2021 #1 Author

    Svaka cast. Samo uzlaznom putanjom.

    Odgovori

  • Dzebac

    1.7.2022 #2 Author

    Ipak Srpski mozak vredi, samo je pitanje koliko ih placaju

    Odgovori

  • Ika

    1.7.2022 #3 Author

    Verovatno jeftina radna snaga

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...