mobilna telefonija, internet i satelitska televizija

MTEL pokrenuo nove usluge u Severnoj Makedoniji

Firme u fokusuRegionVesti

26.10.2022 16:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

MTEL pokrenuo nove usluge u Severnoj Makedoniji MTEL pokrenuo nove usluge u Severnoj Makedoniji
Kompanija MTEL, član Telekom Srbija grupe, saopštila je da od srede počinje da pruža nove usluge u Severnoj Makedoniji – mobilnu telefoniju i internet,... MTEL pokrenuo nove usluge u Severnoj Makedoniji

Kompanija MTEL, član Telekom Srbija grupe, saopštila je da od srede počinje da pruža nove usluge u Severnoj Makedoniji – mobilnu telefoniju i internet, kao i pakete usluga koje uključuju i satelitsku televiziju.

Kako je istaknuto u saopštenju, MTEL, koji je godinu dana prisutan na tržištu Severne Makedonije, na ovaj način proširuje svoju ponudu servisa i digitalnih sadržaja.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić kazao je da od MTEL-a ubuduće treba očekivati nove investicije, otvaranje novih radnih mesta i širenje mreže lokalnih partnera.

„Telekom Srbija je u ovom trenutku u velikoj ekspanziji. Dok ovde počinjemo da nudimo nove usluge, istovremeno širimo delatnost naših zavisnih preduzeća na području Evrope, kao nedavno u Švajcarskoj, a plan je da uskoro budemo prisutni na tržištima u Nemačkoj i SAD“, rekao je Lučić.

Povodom početka pružanja usluga mobilne telefonije Lučić, je podsetio da MTEL dolazi iz porodice regionalnog lidera, što će se svakako pozitivno odraziti i na kvalitet ukupne ponude na tržištu.

„Izdvaja nas dobro poznavanje poslovanja u ovom regionu, jer pružamo usluge i ekskluzivne sadržaje putem multimedijalnih platformi na celom području, od Severne Makedonije do Slovenije. Od MTEL-a ubuduće treba očekivati nove investicije, otvaranje novih radnih mesta i širenje mreže lokalnih partnera“, rekao je Lučić.

Prema njegovim rečima, Telekom Srbija je u ovom trenutku u velikoj ekspanziji.

„Dok ovde počinjemo da nudimo nove usluge, istovremeno širimo delatnost naših zavisnih preduzeća na području Evrope, kao nedavno u Švajcarskoj, a plan je da uskoro budemo prisutni na tržištima u Nemačkoj i Sjedinjenih Američkih Država“, rekao je Lučić.

Podsetio je da Telekom Srbija grupa već pruža usluge u oblasti mobilne telefonije, interneta i televizije za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi.

  • TATJANA

    26.10.2022 #1 Author

    Oni bas dobro posluju u celom regionu

    Odgovori

  • IVAN

    26.10.2022 #2 Author

    Dobra stvar za makedonce

    Odgovori

    • VANJA

      30.10.2022 #3 Author

      Svaka cast za MTEL! Odlicne usluge pruzaju!

      Odgovori

  • kaćica

    27.10.2022 #4 Author

    Bravo za njih

    Odgovori

  • NATI29

    29.10.2022 #5 Author

    Vec su lideri na trzistu i lako je pokrenuti nove usluge

    Odgovori

  • GOCA BG

    29.10.2022 #6 Author

    Ozbiljno se sire,dobra poslovna politika,svaka cast

    Odgovori

  • Tina

    30.10.2022 #7 Author

    Lepo rade I zasluzili su da se sire I na susedne zemlje I dalje

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...