Određene količine pšenice, kukuruza, brašna i ulja biće isporučene

Nastavlja se ugovoreni izvoz u Severnu Makedoniju

AgrobiznisBiznisRegionSrbijaVesti

23.3.2022 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Nastavlja se ugovoreni izvoz u Severnu Makedoniju Nastavlja se ugovoreni izvoz u Severnu Makedoniju
Izvoz ugovorenih količina pšenice, kukuruza, brašna i ulja koji je dogovoren pre uvođenja zabrane nastavlja se utvrđenom dinamikom i u narednom periodu, dogovoreno je... Nastavlja se ugovoreni izvoz u Severnu Makedoniju

Izvoz ugovorenih količina pšenice, kukuruza, brašna i ulja koji je dogovoren pre uvođenja zabrane nastavlja se utvrđenom dinamikom i u narednom periodu, dogovoreno je na sastanku ministara poljoprivrede Srbije i Severne Makedonije.

Kako je saopštilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstava i vodoprivrede, ministri poljoprivrede Srbije i Severne Makedonije razgovarali su u Beogradu o inicijativi Otvoreni Balkan, čiji se značaj posebno ističe u aktuelnoj situaciji kada se zatvaraju mnoga tržišta u svetu.

“Glavna tema sastanka dva ministra bio je izvoz ugovorenih količina pšenice, kukuruza, brašna i ulja pre uvođenja zabrane. Dogovoreno je da se izvoz na osnovu ranije ugovorenih količina pomenutih proizvoda nastavi utvrđenom dinamikom u narednom periodu”, navode u resornom ministarstvu.

  • GOCA BG

    23.3.2022 #1 Author

    Po dogovoru mora da se ispostuju,a nadam se i mi…

    Odgovori

  • TINA

    26.3.2022 #2 Author

    Tako je ugovoreno I tako treba da bude

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...