NEMAČKI GIGANT RADNICIMA DELI KORONA BONUS Daimler svojim zaposlenima daje po 1.000 evra

EUFirme u fokusuU fokusuVesti

5.12.2020 08:37 Autor: Marija Jovanović 0

NEMAČKI GIGANT RADNICIMA DELI KORONA BONUS Daimler svojim zaposlenima daje po 1.000 evra NEMAČKI GIGANT RADNICIMA DELI KORONA BONUS Daimler svojim zaposlenima daje po 1.000 evra
Daimler, nemački proizvođač luksuznih automobila, saopštio je da će zaposlenima u Nemačkoj podeliti po 1.000 evra korona bonusa kako bi ih nagradio za lični... NEMAČKI GIGANT RADNICIMA DELI KORONA BONUS Daimler svojim zaposlenima daje po 1.000 evra

Daimler, nemački proizvođač luksuznih automobila, saopštio je da će zaposlenima u Nemačkoj podeliti po 1.000 evra korona bonusa kako bi ih nagradio za lični i ekonomski teret nošenja maski i rada od kuće.

„Zbog korona virusa je 2020. godina bila izazovna. Tokom ovog vremena je kompanija uvek mogla da računa na fleksibilnost i volju naše radne snage“, izjavio je šef Daimlerovog osoblja Vilfrid Port (Wilfried Porth).

Foto:Pexels.com

Prvo na bonus ima oko 160.000 zaposlenih u Nemačkoj, prenosi seebiz.

Pandemija korona virusa ove godine ugrozila je celokupnu privredu, a rad od kuće postao je nova normalnost kojoj su se kompanije širom sveta prilagodile.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...