U prodajnom paketu 11 objekata u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda

Obustavljena prodaja imovine Beobanke u stečaju

NovacSrbijaStečajVesti

22.7.2021 12:30 Autor: Miljan Paunović 0

Obustavljena prodaja imovine Beobanke u stečaju Obustavljena prodaja imovine Beobanke u stečaju
Agencija za osiguranje depozita obustavila je postupak prodaje imovine Beobanke u stečaju po oglasu od 7. jula ove godine. Reč je o prodaji imovine... Obustavljena prodaja imovine Beobanke u stečaju

Agencija za osiguranje depozita obustavila je postupak prodaje imovine Beobanke u stečaju po oglasu od 7. jula ove godine. Reč je o prodaji imovine Beobanke neposrednom pogodbom uz elektronsko poboljšanje ponuda.

Ponude učinjene putem tog oglasa su opozvane i više ne vezuju Agenciju za osiguranje depozita, kao stečajnog upravnika Beobanke.

Iznosi uplaćeni na ime otkupa za prodajnu dokumentaciju i depozita biće vraćeni ponuđačima, navela je Agencija, preneo je Tanjug.

Kako je navedeno, o narednom postupku prodaje koji bude planiran biće obaveštena sva lica koja su iskazala interesovanje u postupku.

U prodajnom paketu je bilo 11 objekata u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, čija je ukupna površina veća od 38.000 metara kvadratnih, na građevinskom zemljištu ukupne površine 7,37 hektara, kao i oprema.

Najveći objekat je zgrada metaloprerađivačke industrije – livnica.

Početna cena je bila 21,5 miliona evra, a javno otvaranje ponuda je bilo planirano 2. avgusta.

Tagovi
NOVAC

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...