OGLAŠENA PRODAJA FIRMI IZ ZAPADNE SRBIJE Tri fabrike u stečaju traže kupce

NekretnineNovacSrbijaVesti

6.6.2020 07:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

OGLAŠENA PRODAJA FIRMI IZ ZAPADNE SRBIJE Tri fabrike u stečaju traže kupce OGLAŠENA PRODAJA FIRMI IZ ZAPADNE SRBIJE Tri fabrike u stečaju traže kupce
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju tri fabrike iz zapadne Srbije, različitim načinima. AD „Fabrika sedišta“ iz Priboja – u stečaju nudi... OGLAŠENA PRODAJA FIRMI IZ ZAPADNE SRBIJE Tri fabrike u stečaju traže kupce

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju tri fabrike iz zapadne Srbije, različitim načinima.

AD „Fabrika sedišta“ iz Priboja – u stečaju nudi se već peti put, sada putem javnog prikupljanja ponuda. Procenjena vrednost je 109,8 miliona dinara, navodi agencija Rina.

Kupac se traži i za preduzeće „Javor teks“ iz Ivanjice, i to putem prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica javnim nadmetanjem, uz početnu cenu od 19 miliona dinara.

Treće je privredno društvo za izgradnju elektroenergetskih objekata i postrojenja „24 septembar“ iz Užica, koje se prodaje u dve celine. Glavna ide na javno nadmetanje, početna cena je 110,8 miliona dinara, a reč je o preduzeću za proizvodnju električnih mašina i aparata.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...