NAJVEĆI KLADIONIČARSKI DOGAĐAJ Opklade za budućeg predsednika SAD vrede više od 400 miliona dolara

SvetVesti

3.11.2020 18:33 Autor: Marko Miladinović 0

NAJVEĆI KLADIONIČARSKI DOGAĐAJ Opklade za budućeg predsednika SAD vrede više od 400 miliona dolara NAJVEĆI KLADIONIČARSKI DOGAĐAJ Opklade za budućeg predsednika SAD vrede više od 400 miliona dolara
Aktuelni predsednički izbori u SAD pokrenuli su Amerikance i da se klade u eventualnog pobednika, i to ulože do sada nezabeležene sume novca. Veruje... NAJVEĆI KLADIONIČARSKI DOGAĐAJ Opklade za budućeg predsednika SAD vrede više od 400 miliona dolara

Aktuelni predsednički izbori u SAD pokrenuli su Amerikance i da se klade u eventualnog pobednika, i to ulože do sada nezabeležene sume novca. Veruje se da će do zaključenja biračkih mesta u kladionicama biti potrošeno više od 400 miliona dolara.

Dok je u prethodnoj kampanji iz 2016. godine u političkom nadmetanju između Donalda Trampa i Hilari Klinton izdvojeno 258 miliona, Demostat navodi da je u ovogodišnjoj kampanji, do pre nedelju dana u istu svrhu izdvojeno 215 miliona dolara.

Izbori za predsednika SAD 2020. na dobrom su putu da postanu najveći kladioničarski događaj svih vremena, ističe se u analizi Demostata.

Kvota na pobedu aktuelnog predsednika Trampa iznosila je 15:8, odnosno njegove šanse za reizbor su 34,8. To znači da ukoliko uložite 100 dolara na njegovu pobedu, u slučaju dobitka biće vam isplaćeno  287,5 dolara.

S druge strane, kladionica William Hill daje 65,2 odsto šanse za pobedu demokratskom kandidatu Bajdenu, te ako uložite u njegovu pobedu 100 dolara, u slučaju da on postane novi predsednik SAD dobićete 153 dolara.

Poznavaoci prilika navode da je poslednjeg vikenda pred glasanje znatno povećan broj Amerikanaca koji su se kladili na pobedu Trampa.

Kada je reč o klađenju u kolebljivim državama poput Arizone i Floride, kvote na pobede Trampa u prvoj su 11:8, odnosno 42 odsto, dok su za Bajdena 8:11, odnosno 58 odsto. U Floridi kvota za reizbor Trampa iznosi 53 odsto, dok je 47 odsto za pobedu Bajdena.

Inače, na današnjim izborima za predsednika SAD predviđa se rekordna izlaznost birača, odnosno oko 150 miliona ljudi, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...