dodela nagrada 10. novembra u Zagrebu

Počelo prijavljivanje za Web Retailer Award 2022

ManifestacijeRegionSrbijaU fokusuVesti

8.7.2022 18:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Počelo prijavljivanje za Web Retailer Award 2022 Počelo prijavljivanje za Web Retailer Award 2022
Prijave za Web Retailer Award 2022, najveće regionalno takmičenje online prodavnica, zvanično su otvorene, i to je velika prilika za male veb-prodavce koji učešćem... Počelo prijavljivanje za Web Retailer Award 2022

Prijave za Web Retailer Award 2022, najveće regionalno takmičenje online prodavnica, zvanično su otvorene, i to je velika prilika za male veb-prodavce koji učešćem dobijaju mogućnost da se bliže predstave javnosti, ali i za krupne igrače da odmere snage sa konkurencijom.

S tradicijom dugom više od decenije u regionu, a treći put i kod nas, konkurs Web Retailer Award, u organizaciji platformi za uporednu kupovinu: Idealno.rs, Jeftinije.hr i Ceneje.si, namenjen je svim online prodavnicama koje posluju u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, navodi se u saopštenju.

„Sve prijavljene online prodavnice prolaze kroz nekoliko krugova takmičenja, tokom kojih ih ocenjuju i potrošači (njihovi kupci) i komisija sastavljena od stručnjaka ecommerce industrije. Svaka pojedinačna veb-prodavnica će, nezavisno od svog plasmana, na kraju konkursa potpuno besplatno dobiti izveštaj i vredne povratne informacije o svom poslovanju. Dodatna motivacija za prijavu je i velika medijska eksponiranost na nivou regiona, ali i pojavljivanje na svim relevantnim biznis portalima u Evropi. Tokom ocenjivanja, prijavljene veb-prodavnice upoznaće se s novim trendovima iz oblasti online poslovanja i dobiti priliku za učvršćivanje poverenja kod postojećih kupaca, kao i za privlačenje novih“, ističe se u saopštenju.

Organizator svake godine teži da samo takmičenje, kao i priznanja, prilagodi aktuelnim strujama i potrebama tržišta. Zbog toga je odlučeno da se počev od ove godine proširi lista nagrada za koje kandidati mogu da konkurišu. Osim već poznatih i etabliranih, sada veb-prodavci mogu da se prijave i za najbolji program lojalnosti, međunarodno poslovanje, korisničku podršku, iskustvo plaćanja, zatim za najbolju mobilnu aplikaciju, korisničko iskustvo sa isporukom i najbolji inspirativni lider. 

Dodelu nagrada Web Retailer Award 2022 prati konferencija Ecommerce Jam, najavljena za 10. novembar u Tvornici kulture, u Zagrebu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...