Jedan od glavnih aduta je odnos cene i kvaliteta

Premijera četiri nova Xiaomi telefona u Srbiji

Hi-techLifestyleSrbijaVesti

23.2.2022 09:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Premijera četiri nova Xiaomi telefona u Srbiji Premijera četiri nova Xiaomi telefona u Srbiji
Kompanija Xiaomi je na prvom ovogodišnjem događaju u Srbiji premijerno predstavila tri od četiri nova Redmi Note 11 telefona, a kao glavni aduti novih uređaja... Premijera četiri nova Xiaomi telefona u Srbiji

Kompanija Xiaomi je na prvom ovogodišnjem događaju u Srbiji premijerno predstavila tri od četiri nova Redmi Note 11 telefona, a kao glavni aduti novih uređaja navode se brzina punjenja, jačina kamera, kao i odnos cene i kvaliteta, ali i odnos cene sa konkurencijom.

Inače, tokom 72 sata koja su počela u ponoć, Redmi note 11, Redmi Note 11 Pro i Redmi Note 11 Pro 5G mogu da se kupe uz popust u slobodnoj prodaji, kao i uz poklon za kupovinu preko paketa, i to Redmi Watch Lite 2 pametni sat, čija je redovna cena u slobodnoj prodaji 8.990 dinara.

Glavna kamera Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro i Redmi Note 11 ima senzor od 108 MP, koji omogućava snimanje u visokoj rezoluciji i sa verodostojnim detaljima, dok je dijagonala 6,67 i 6,43 inča.

Kada je reč o softveru, novi uređaji mogu da se tumače i kao unapređenje starijih verzija. Visokom stopom osvežavanja, do 120Hz i brzinom uzorkovanja dodira do 360Hz, Redmi Note 11 serija poboljšava iskustvo na ekranu mekšim animacijama i prelazima bez kašnjenja, dok takođe registruje preciznije dodire prstima, što se pokazalo bitnim kod korisnika mobilnih telefona koji uživaju u video igricama.

Takođe, još jedna od prednosti je baterija koja ima kapacitet od čak 5.000 mAh, za čije je stoprocentno punjenje potrebno oko sat vremena, dok je 15 minuta dovoljno za čitav dan korišćenja.

Inače, iako su mobilni telefoni učinili Xiaomi svetskim brendom, sve više pažnje privlače i njihovi pametni uređaji za domaćinstvo koji povezuju vršenje usluga u domaćinstvu i pametne tehnologije, menjajući svakodnevni život i čineći ga lakšim.

Na događaju su predstavljani i usisivači Xiaomi Mi robot vacuum Mop 2 Lite, Xiaomi Mi robot vacuum Mop 2, Xiaomi Mi robot vacuum Mop 2 Pro+ i Xiaomi Mi robot vacuum Mop 2 Ultra.

  • STEFAN

    23.2.2022 #1 Author

    Stvarno su jako dobri

    Odgovori

  • DEKSI

    23.2.2022 #2 Author

    Nisam koristila do sad, ali sam čula dosta pozitivnih komentara za Xiaomi.

    Odgovori

  • Lelica

    23.2.2022 #3 Author

    Xiaomi telefoni su bas dobri,cene pristupačne a kvalitet i recenzije odlicne.

    Odgovori

  • MARIJANA

    23.2.2022 #4 Author

    Svi mi uvek kazu da se opredelim za to, da su bas kvalitetni

    Odgovori

  • IRINA

    24.2.2022 #5 Author

    Nisam nikada koristila ovaj brend ali sam čula sve pohvale o ovom telefonu

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...