dinamika isplate odvijaće se bez odlaganja

Produžen rok za prijave poljoprivrednika za subvencije do 12. juna

SrbijaVesti

24.5.2023 14:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Produžen rok za prijave poljoprivrednika za subvencije do 12. juna Produžen rok za prijave poljoprivrednika za subvencije do 12. juna
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije objavilo je u sredu da su krajnji rokovi za podnošenje prijava za subvencije po aktuelnim javnim pozivima produženi... Produžen rok za prijave poljoprivrednika za subvencije do 12. juna

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije objavilo je u sredu da su krajnji rokovi za podnošenje prijava za subvencije po aktuelnim javnim pozivima produženi do 12. juna.

To se odnosi na prijave za davanja po hektaru, kao i za subvencije za kvalitetna priplodna grla, tov, krave za uzgoj teladi za tov i pčele, navelo je ministarstvo na svom sajtu.

„Odluka o dodatnom produženju rokova za prijavu doneta je kako bismo izašli u susret poljoprivrednim proizvođačima i omogućili im dodatno vreme za prikupljanje neophodne dokumentacije. Cilj nam je da se što veći broj poljoprivrednih proizvođača prijavi na javne pozive i dobije željene subvencije“, istaklo je ministarstvo.

Kako su napomenuli, produžetak rokova neće uticati na dinamiku isplate, koja će se odvijati nesmetano, bez odlaganja.

Vlada Republike Srbije je u sredu usvojila niz izmenjenih uredbi o raspodeli podsticaja poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2023. godini.

 • gagica

  26.5.2023 #1 Author

  Treba sto vise ulagati u poljoprivredu i sela.

  Odgovori

 • SHALIMAR

  26.5.2023 #2 Author

  Da samo bude sto vise podsticaja i pomoci…

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...