nove linije ka Belrinu, Talinu i Izmiru

Aerodromi Crne Gore prihodovali 28 miliona evra

BiznisRegionTurizam

30.10.2023 12:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Aerodromi Crne Gore prihodovali 28 miliona evra Aerodromi Crne Gore prihodovali 28 miliona evra
Preko oba crnogorska aerodroma prošlo je više od dva miliona putnika zaključno sa 8. oktobrom, dok su prihodi u prvih devet meseci ove godine... Aerodromi Crne Gore prihodovali 28 miliona evra

Preko oba crnogorska aerodroma prošlo je više od dva miliona putnika zaključno sa 8. oktobrom, dok su prihodi u prvih devet meseci ove godine na nivou od 28 miliona evra, saopštio je predsednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, Eldin Dobardžić.

On je najavio i otvaranje novih ruta gostujući na RTCG, prenosi Mina.

“Ishodi razgovora su za nas i više nego dobri, rekao bih odlični, iznad očekivanja i mi smo potvrdili otvaranje nekih novih linija koje će se desiti početkom naredne letnje sezone, koja počinje već krajem marta”, rekao je Dobardžić.

On je naveo da će to biti od sredine aprila, maja, a neki su im potvrdili da će letovi početi tokom juna, prenosi portal RTCG.

“Postoji značajno interesovanje za aktivaciju nekih ruta sa tivatskog aerodroma. Na primer, prvi put će se uspostaviti linija između Tivta i Berlina, koja jeste strateška ruta”, kazao je Dobardžić. Takođe će biti uspostavljena i direktna linija sa Talinom, kao i između Podgorice i turskog Izmira.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...