Ukupna vrednost ugovora iznosi 13,49 miliona evra bez PDV-a

HŽ Infrastruktura i zagrebačka kompanija obnavljaju važnu železničku prugu

BiznisEUInfrastrukturaRegion

6.9.2023 08:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

HŽ Infrastruktura i zagrebačka kompanija obnavljaju važnu železničku prugu HŽ Infrastruktura i zagrebačka kompanija obnavljaju važnu železničku prugu
U toku su pripremne aktivnosti za izvođenje radova, koji će početi do kraja godine, ističu i iz HŽ Infrastrukture. HŽ Infrastruktura i zagrebačka kompanija... HŽ Infrastruktura i zagrebačka kompanija obnavljaju važnu železničku prugu

U toku su pripremne aktivnosti za izvođenje radova, koji će početi do kraja godine, ističu i iz HŽ Infrastrukture.

HŽ Infrastruktura i zagrebačka kompanija Swietelsky potpisali su ugovor za rekonstrukciju željezničke deonice Zabok (isključivo) – Krapina (uključivo), koja se nalazi na pruzi R106 Zabok – Đurmanec – državna granica, saopšteno je iz preduzeća HŽ Infrastruktura, piše Poslovni dnevnik.

Ukupna vrednost ugovora iznosi 13,49 miliona evra bez PDV-a, a radovi obuhvataju kompletnu zamenu dotrajale kolosečne rešetke, rekonstrukciju podloge železničko-putnih prelaza, postavljanje nove železničke oznake i prateće radove na elektro instalacije.

U toku su pripremne aktivnosti za izvođenje radova, koji će početi do kraja godine, ističu iz HŽ Infrastrukture.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...