Rok za prvu fazu rekonstrukcije do novembra

Kompanija Beograd na vodi rekonstruiše Savsku ulicu

BiznisFirme u fokusuInfrastrukturaSrbija

15.8.2023 17:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Kompanija Beograd na vodi rekonstruiše Savsku ulicu Kompanija Beograd na vodi rekonstruiše Savsku ulicu
Kompanija Beograd na vodi saopštila je da će finansirati radove u Savskoj ulici koji će, pored nove stanice gradskog prevoza, u narednim fazama obuhvatiti... Kompanija Beograd na vodi rekonstruiše Savsku ulicu

Kompanija Beograd na vodi saopštila je da će finansirati radove u Savskoj ulici koji će, pored nove stanice gradskog prevoza, u narednim fazama obuhvatiti postavljanje novih trotoara, rasvete i sadnju bujnog zelenila.

Predviđeno je da prva faza rekonstrukcije bude završena u novembru, a u sklopu nje će Savska ulica dobiti nova tramvajska stajališta u blizini zgrade Stare pošte, kao i da će uz novi izgled dobiti i novu prateću infrastrukturu, prenosi  Beta.

Beograd na vodi je i finansijer radova kod Mostarske petlje, po čijem će završetku, početkom septembra, u upotrebu biti pušten saobraćajni priključak koji će vozačima omogućiti direktan pristup Beogradu na vodi sa auto-puta.

Kako je navedeno, do kraja godine počeće izgradnja državne dvojezične osnovne škole i najmodernijeg dečjeg vrtića, kao i rekonstrukcija zgrade Stare pošte, u kojoj će se nalaziti dečji centar.

Takođe, najavljeno je da će se iza zgrade nekadašnje Glavne železničke stanice nalaziti metro stanica na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice.

  • Jj992

    15.8.2023 #1 Author

    Kako lepo strani kapital pravi i prepravlja nase ulice, sve za svoje potrebe…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...