zainteresovani do 26. februara mogu da dostave primedbe i sugestije

Javna rasprava o Nacrtu zakona o železnici u Crnoj Gori

BiznisRegion

7.2.2024 18:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Javna rasprava o Nacrtu zakona o železnici u Crnoj Gori Javna rasprava o Nacrtu zakona o železnici u Crnoj Gori
Ministarstvo saobraćaja i pomorstva Crne Gore pozvalo je sve zainteresovane da do 26. februara dostave primedbe i sugestije na Nacrt zakona o železnici. Ministarstvo... Javna rasprava o Nacrtu zakona o železnici u Crnoj Gori

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva Crne Gore pozvalo je sve zainteresovane da do 26. februara dostave primedbe i sugestije na Nacrt zakona o železnici.

Ministarstvo je pozvalo građane, stručnu javnost i sve druge zainteresovane da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o železnici, prenosi Mina.

Okrugli sto povodom tog akta održaće se 23. februara u prostorijama Privredne komore. Zainteresovani svoje primedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi na adresu Ministarstvu, ili na mejl dragana.luksic@msp.gov.me tokom celog trajanja javne rasprave.

Ministarstvo će razmotriti sve pristigle komentare, primedbe i sugestije i nakon toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Nacrt zakona o železnici dostupan je na internet stranici ministarstva i portalu e-uprave.

Ovim zakonom uređuju se uslovi i način upravljanja železničkom infrastrukturom, obavljanje prevoza i prava putnika u železničkom saobraćaju.

Odredbe ovog zakona primenjuju se na unutrašnji i međunarodni železnički saobraćaj, a ne primenjuju se na gradsku železnicu, odnosno lake šinske sisteme – metro i žičare.

  • AJA

    7.2.2024 #1 Author

    Minustarstvo je uradilo dobru stvar sto je pozvalo zainteresovane da se izjasne

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...