konkurs za prijavu otvoren do 29. novembra

RGZ zapošljava geodetske stručnjake za digitalizaciju katastra

SrbijaVesti

18.11.2021 18:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

RGZ zapošljava geodetske stručnjake za digitalizaciju katastra RGZ zapošljava geodetske stručnjake za digitalizaciju katastra
Republički geodetski zavod (RGZ), uz podršku Svetske banke, realizuje projekat „Unapređenje zemljišne administracije u Srbiji“, a jedan od najvažnijih ciljeva ovog projekta je digitalizacija... RGZ zapošljava geodetske stručnjake za digitalizaciju katastra

Republički geodetski zavod (RGZ), uz podršku Svetske banke, realizuje projekat „Unapređenje zemljišne administracije u Srbiji“, a jedan od najvažnijih ciljeva ovog projekta je digitalizacija katastra.

Proces digitalizacije ušao je u treću i završnu fazu, što je stvorilo potrebu da se poveća broj stručnog kadra za implementaciju novog softverskog modula, saopšteno je iz RGZ, prenosi Tanjug.

Konsultanti geodetske struke biće prva linija dijagnostičke podrške za softverske probleme u sprovođenju svakodnevnih aktivnosti u svim službama RGZ-a i prijavljivanje incidenata.

Takođe, dodaje se, pratiće realizaciju unapređenja kvaliteta podataka za Službe za katastar nepokretnosti u kojima su implementirana nova softverska rešenja.

Angažovani geodetski stručnjaci sukcesivno će generisati i izveštaje o statusu implementacije novog softverskog rešenja.

Konsultanti će biti izabrani u skladu sa metodom izbora na osnovu kvalifikacija konsultanta utvrđenom u dokumentu Svetske banke pod nazivom Propisi, a konkurs za zaposlenje oglašen je na sajtu RGZ-a i rok za prijavu je 29. novembar, u 12 časova.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...