Preporuka ministarstva da se dostavljaju odmah po izvršenoj usluzi

Rok za slanje zahteva za refundaciju ugostiteljskih vaučera do 10. decembra

SrbijaVesti

12.7.2022 13:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Rok za slanje zahteva za refundaciju ugostiteljskih vaučera do 10. decembra Rok za slanje zahteva za refundaciju ugostiteljskih vaučera do 10. decembra
Rok za podnošenje zahteva ugostitelja za refundaciju sredstava za ovogodišnje vaučere je 10. decembar, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Izmenama Uredbe o... Rok za slanje zahteva za refundaciju ugostiteljskih vaučera do 10. decembra

Rok za podnošenje zahteva ugostitelja za refundaciju sredstava za ovogodišnje vaučere je 10. decembar, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Izmenama Uredbe o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije propisano je da se vaučeri mogu koristiti do 30. Novembra, prenosi Beta.

Ministarstvo je preporučilo ugostiteljima da zahteve za refundaciju vaučera dostavljaju odmah posle završene usluge, kako bi im novac bio uplaćen blagovremeno.

Vlada Srbije je obezbedila novac za podelu 300.000 vaučera za turizam u Srbiji u ovoj godinu, u vrednosti 15.000 dinara.

 • Ika

  12.7.2022 #1 Author

  Kao i sve u ovoj drzavi, treba uzeti s rezervom

  Odgovori

 • Dragana

  13.7.2022 #3 Author

  Stim sto su i ugostitelji podigli svoju uslugu za toliko

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.