Velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elekto bicikle

Sajam automobila krajem septembra u Nišu

AutomobiliBiznisManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

10.8.2022 08:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Sajam automobila krajem septembra u Nišu Sajam automobila krajem septembra u Nišu
Niški dileri automobila i ljubitelji četvorotočkaša biće u prilici da nakon dve godine ponovo posete Sajam automobila, koji se ove godine održava od 23.... Sajam automobila krajem septembra u Nišu

Niški dileri automobila i ljubitelji četvorotočkaša biće u prilici da nakon dve godine ponovo posete Sajam automobila, koji se ove godine održava od 23. do 25. septembra u sporskoj hali „Čair“.

Posetioci će moći da razgledaju i probaju nove limuzine koje su upravo sišle sa fabričkih traka, a organizatori Sajma pored dobrog provoda najavljuju i sajamske popuste za kupovinu najnovijih modela, prenose Južne vesti.

Prema rečima organizatora, ove godine velika pažnja biće usmerena na hibridna, električna vozila, motocikle i elektro bicikle.

„Ono što očekujemo ove godine su sjajne srpske premijere. Prvi put ove godine na sajmu će se pojaviti među automobilima Honda i Suzuki, a pored standardne ponude motora biće tu i novih brendova, kao što su Honda, Piaggio, Aprilia i Vespa“, naveo je menadžer sajma Saša Đorđević.

Pored putničkog i teretnog programa na sajmu će se naći prateća oprema i osiguravajuća društva, kao i oldtajmeri, koji su neizostavni deo manifestacije.

Organizator Auto Moto Festa je City grupa, a pokrovitelj je Grad Niš, dok više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Sajma.

  • TATJANA

    10.8.2022 #1 Author

    U prvom planu elektricna vozila

    Odgovori

  • NATI29

    12.8.2022 #2 Author

    Polako cemo prelaziti i na takva vozila

    Odgovori

  • MAJALG

    14.8.2022 #3 Author

    Nazalost proci ce puno vremena dok ne budemo u prilici da predjemo na elektricna vozila, cene su velike a standard nikakav.

    Odgovori

  • GOCA BG

    14.8.2022 #4 Author

    Noviteti ce se prvi i najskuplji prodati,standardno…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...