osim meda moći će da se nabavi i pčelarska oprema

Sajam pčelara 12. i 13. februara u Beogradu

AgrobiznisBiznisSrbijaVesti

21.1.2022 13:28 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Sajam pčelara 12. i 13. februara u Beogradu Sajam pčelara 12. i 13. februara u Beogradu
Državni pčelarski sajam biće održan na Beogradskom samu 12. i 13. februara, najavljeno je u petak. Na sajmu koji organizuje Saveza pčelarskih organizacija Srbije,... Sajam pčelara 12. i 13. februara u Beogradu

Državni pčelarski sajam biće održan na Beogradskom samu 12. i 13. februara, najavljeno je u petak. Na sajmu koji organizuje Saveza pčelarskih organizacija Srbije, moći će da se pored meda i drugih pčelinjih proizvoda po najpovoljnijim uslovima nabave i kompletna pčelarska oprema i repromaterijali, a biće organizovani i stručni paneli i seminari.

Beogradski sajam najavio je da će od 27. do 29. januara biti održana manifestacija „Agro Belgrade 2022“ koja će se baviti temama iz oblasti tržišta i plasmana svežeg voća, transporta, finansiranja, navodnjavanja, budućnosti proizvodnje bobičastog voća, kao i modernizacije srpske proizvodnje vina, prenosi Beta.

Očekuje se da se okupe renomirani domaći i strani izlagači i brendovi, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija u oblastima poljoprivredne mehanizacije, sistema navodnjavanja, sistema protivgradne zaštite i dostavna vozila, navedeno je u saopštenju

„Među izlagačima će se naći i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja, zaštitari, semenske kuće, rasadničari, te firme iz prehrambene industrije“, navodi se u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...