Korisnicima dostupne i usluge eZakazivanje i ePrimedbe

Šalteri službi za katastar otvoreni za građane

NekretnineNovacSrbijaVesti

1.7.2022 10:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Šalteri službi za katastar otvoreni za građane Šalteri službi za katastar otvoreni za građane
Šalteri Republičkog geodetskog zavoda otvoreni su građanima za predaju zahteva u službama za katastar koje su ponovo uključene u sistem i puštene u rad.... Šalteri službi za katastar otvoreni za građane

Šalteri Republičkog geodetskog zavoda otvoreni su građanima za predaju zahteva u službama za katastar koje su ponovo uključene u sistem i puštene u rad.

Stranke mogu predati zahteve u ukupno 23 službe za katastar koje uključuju svih 17 beogradskih službi, kao i službe u Nišu, Kragujevcu, Požarevcu i tri službe u Novom Sadu. Puštanjem u rad navedenih službi trećini građana Srbije je omogućeno da neposredno predaju zahteve u sladu sa zakonom, saopštio je RGZ.

Korisnicima su dostupne i usluge eZakazivanje i ePrimedbe. Putem servisa eZakazivanje građani mogu da zakažu termin za predaju zahteva i za odricanje od prava na žalbu, u onim službama koje su puštene u rad. Zakazivanje termina za sastanak sa službenikom katastra nije omogućeno sve dok se ne otklone bezbednosni rizici i pretnje po pravnu sigurnost.

U narednim danima se planira puštanje u rad i ostalih službi za katastar u punom kapacitetu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...