za dve nedelje ranije nego 2023.

Air Serbia prevezla milion putnika od početka godine

BiznisSrbijaTurizam

25.4.2024 12:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Air Serbia prevezla milion putnika od početka godine Air Serbia prevezla milion putnika od početka godine
Domaća nacionalna avio-kompanija Air Serbia objavila je da je danas prevezla milionitog putnika od početka godine, što je rezultat zabeležen dve nedelje ranije nego... Air Serbia prevezla milion putnika od početka godine

Domaća nacionalna avio-kompanija Air Serbia objavila je da je danas prevezla milionitog putnika od početka godine, što je rezultat zabeležen dve nedelje ranije nego 2023. godine.

Navedeno je da će Air Serbia tokom letnje sezone, u redovnom i čarter saobraćaju, leteti do više od 90 destinacija širom Evrope, Azije, Afrike i Severne Amerike.

Pored beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, srpska nacionalna avio-kompanija leti i sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ i aerodroma „Morava“ kod Kraljeva.

Podseća se da je Air Serbia u 2023. godini, u redovnom i čarter saobraćaju, prevezla ukupno 4,19 miliona putnika, što je treći najbolji rezultat u istoriji dugoj skoro 97 godina.

Sa tri međunarodna aerodroma u Srbiji Air Servbis je prošle godine realizovala više od 45.000 letova, odnosno 44 odsto više nego 2022. godine, navedeno je u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...