Bolja međusobna povezanost

Air Serbia i Etihad objavili kod-šer partnerstvo

BiznisSrbijaSvetTurizam

31.1.2024 15:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Air Serbia i Etihad objavili kod-šer partnerstvo Air Serbia i Etihad objavili kod-šer partnerstvo
Avio-kompanije Air Serbia i Etihad Airways uspostavile su strateško kod-šer partnerstvo, zahvaljujući kojem će putnicima obe kompanije biti omogućena jednostavnija putovanja u okviru mreža... Air Serbia i Etihad objavili kod-šer partnerstvo

Avio-kompanije Air Serbia i Etihad Airways uspostavile su strateško kod-šer partnerstvo, zahvaljujući kojem će putnicima obe kompanije biti omogućena jednostavnija putovanja u okviru mreža nacionalnih avio-prevoznika Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, saopšteno je danas.

Putnici Etihada dobiće mogućnost da preko Beograda, odnosno matičnog aerodroma kompanije Air Serbia, lakše stignu do 12 gradova u jugoistočnoj Evropi, od kojih je devet prvi put u Etihadovoj ponudi kod-šer destinacija.

Kod-šer saradnja pojednostavljuje putovanja, omogućavajući putnicima da naprave samo jednu rezervaciju, lako se prijave na letove, uz dodatnu pogodnost da njihov prtljag jednostavnije stigne do krajnje destinacije.

Na taj način mreža srpskog avio-prevoznika postaje dostupnija putnicima Etihada, koji se sa njom povezuju preko Etihadovih linija ka Atini, Milanu, Rimu i Beču.

Kompanija Etihad Airways je od 2013. do novembra 2023. godine bila suvlasnik kompanije Air Serbia.

  • Faith

    31.1.2024 #1 Author

    Super, bice boljih uslova za putnike

    Odgovori

  • MARA

    1.2.2024 #2 Author

    Nadam se u korist nas putnika

    Odgovori

  • ŽIZI

    3.2.2024 #3 Author

    Veliki su troškovi… AIR SERBIA ne može sama

    Odgovori

  • DUCA

    4.2.2024 #4 Author

    Sjajna vest.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...