na 10.000 kvadratnih metara biće više od 15 lokala

Aranđelovac Retail Park po planu, otvara vrata 2025. godine

BiznisInfrastrukturaSrbija

22.2.2024 15:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Aranđelovac Retail Park po planu, otvara vrata 2025. godine Aranđelovac Retail Park po planu, otvara vrata 2025. godine
Kompanija Peštan saopštila je da gradnja Aranđelovac Retail Parka teče po planu i da očekuje da će “region Šumadije već početkom 2025. godine dobiti... Aranđelovac Retail Park po planu, otvara vrata 2025. godine

Kompanija Peštan saopštila je da gradnja Aranđelovac Retail Parka teče po planu i da očekuje da će “region Šumadije već početkom 2025. godine dobiti novu destinaciju za kupovinu i zabavu za sve starosne grupe.”

Otvaranjem novog retail parka biće obezbeđeno 200 novih radnih mesta. Investitor, kompanija Peštan, kao saradnike na projektu izabrala je kompanije sa bogatim iskustvom u projektovanju maloprodajnih objekata – Studio Lark, arhitektonski biro koji je zadužen za projektovanje maloprodajnog parka, dok jekompanija ArhiPLAN iz Aranđelovca radila na izradi urbanističkog projekta.

Na glavnom prilazu Aranđelovcu sa istočne strane i dva kilometra od centra grada, Aranđelovac Retail Park uključuje dobro planirane saobraćajnice koje omogućavaju jednostavan dolazak posetilaca iz različitih pravaca, uz dovoljan broj budućih parking mesta.

Aranđelovac Retail Park prostiraće se na 10.000 kvadratnih metara i obuhvataće više od 15 maloprodajnih lokala.

„Kombinacija zakupaca uključivaće sadržaje za zabavu porodice, supermarket, restorane i kafiće, zakupce koji će posetiocima ponuditi artikle iz sveta mode, sportsku opremu, opremu za kuću i domaćinstvo. Među zakupcima će se pored domaćih i internacionalnih brendova naći i neki novi koji će se po prvi put pojaviti na prostoru Aranđelovca“, istakla je Marina Trifunović, konsultantkinja za izdavanje maloprodajnog prostora u kompaniji CBRE, koja je ekskluzivni zastupnik za izdavanje maloprodajnih jedinica u okviru Aranđelovac Retail Parka.

Aranđelovac Retail Park će se graditi u skladu sa standardima održivog razvoja, što će imati pozitivan uticaj ne samo na okolinu, već i na rezultate retail parka i zakupaca koji u njemu posluju, navodi se u saopštenju.

Tagovi
BIZNIS SRBIJA

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...