u razgovoru sa direktorom kancelarije svetske banke za srbiju

Basta nezadovoljan privatizacijom i stečajnim postupcima u Srbiji

BiznisBolji posaoInfrastrukturaSrbija

3.4.2023 12:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Basta nezadovoljan privatizacijom i stečajnim postupcima u Srbiji Basta nezadovoljan privatizacijom i stečajnim postupcima u Srbiji
Ministar privrede Srbije Rade Basta rekao je danas, na sastanku sa predstavnikom Svetske banke, da nije zadovoljan načinom na koji se odvija proces privatizacije... Basta nezadovoljan privatizacijom i stečajnim postupcima u Srbiji

Ministar privrede Srbije Rade Basta rekao je danas, na sastanku sa predstavnikom Svetske banke, da nije zadovoljan načinom na koji se odvija proces privatizacije i stečaja u zemlji jer je nedopustivo da procesi traju između 10 i 15 godina, saopštilo je ministarstvo.

Sa direktorom kancelarije Svetske banke u Srbiji Nikolom Pontarom (Nicola Pontara), Basta je razgovarao o mapi puta za buduće projekte.

Zahvalio je za podršku koju Svetska banka pruža Srbiji i istakao posvećenost povećanju broja investicija, „posebno onih koje će omogućiti nova radna mesta za građane Srbije“.

Basta je istakao da je prioritet ravnomerni regionalni razvoj i da će se intenzivirati realizacija projekata na jugu Srbije, posebno u opštinama Medveđa, Bujanovac i Preševo.

  • Jj992

    4.4.2023 #1 Author

    Kako li su drugi tek nezadovoljni istom

    Odgovori

  • SHALIMAR

    9.4.2023 #2 Author

    Ne zn zasto,kod nas to bas ide kako treba🙄

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...