ranije saopštene cene zbog praznika

Dizel i benzin u Srbiji poskupljuju za po tri dinara po litru

Srbija

14.2.2024 14:19 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Dizel i benzin u Srbiji poskupljuju za po tri dinara po litru Dizel i benzin u Srbiji poskupljuju za po tri dinara po litru
Dizel i benzin će danas u Srbiji od 15.00 sati na pumpama poskupeti za po tri dinara po litru, saopštilo je Ministartsvo unutrašnje i spoljne trgovine.... Dizel i benzin u Srbiji poskupljuju za po tri dinara po litru

Dizel i benzin će danas u Srbiji od 15.00 sati na pumpama poskupeti za po tri dinara po litru, saopštilo je Ministartsvo unutrašnje i spoljne trgovine. Ova vest je objavljena danas umesto u petak zbog državnog praznika.

Litar evrodizela na pumpama će maksimalno koštati 205 dinara po litru, umesto 202 dinara, a benzin evropremijum BMB 95 koštaće 184 dinara po litru, umesto 181 dinar.

Cena dizela za poljoprivrednike ostaje 179 dinara, za najviše 100 litara po hektaru.

Vlada Srbije je, krajem januara, produžila Uredbu o ograničavanju visine cena derivata nafte za evrodizel i evropremijum BNB 95 za šest meseci.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.