događaj će biti održan 17. i 18 oktobra u beogradu

Do 10. jula prijava radova za konferenciju posvećenu prevenciji zloupotreba platnih kartica

SrbijaU fokusu

25.6.2024 18:22 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Do 10. jula prijava radova za konferenciju posvećenu prevenciji zloupotreba platnih kartica Do 10. jula prijava radova za konferenciju posvećenu prevenciji zloupotreba platnih kartica
Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica Privredne komore Srbije 17. i 18. oktobra u Beogradu organizuje 18. regionalnu konferenciju posvećenu prevenciji zloupotreba platnih kartica.... Do 10. jula prijava radova za konferenciju posvećenu prevenciji zloupotreba platnih kartica

Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica Privredne komore Srbije 17. i 18. oktobra u Beogradu organizuje 18. regionalnu konferenciju posvećenu prevenciji zloupotreba platnih kartica.

PKS poziva zainteresovane učesnike da do 10. jula prijave radove koji bi bili predstavljeni na događaju.

Teme koje će biti posebno obrađene su: trendovi u zloupotrebama bezgotovinskih plaćanja i e-trgovini, upotreba AI, e-banking, m-banking, digitalni novčanici, a autori imaju mogućnost da predlože i druge teme koje se uklapaju u osnovni cilj konferencije, navodi se na sajtu PKS.

Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica Privredne komore Srbije, već tradicionalno organizuje godišnju Regionalnu konferenciju Frod foruma u Beogradu, koja predstavlja centralni događaj i mesto susreta svih ralevantnih učesnika u oblasti bezbednosti bezgotovinskih plaćanja, kako u zemlji tako i regionu.

Radni jezici Konferencije su srpski i engleski.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.