Postoji potreba za uvećanjem trgovinske razmene dve zemlje

Do kraja godine sporazum o slobodnoj trgovini sa Egiptom

BiznisSrbijaSvet

26.7.2023 13:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Do kraja godine sporazum o slobodnoj trgovini sa Egiptom Do kraja godine sporazum o slobodnoj trgovini sa Egiptom
Srbija pregovara sa Egiptom o sporazumu o slobodnoj trgovini koji bi trebalo da bude potpisan do kraja godine, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović.... Do kraja godine sporazum o slobodnoj trgovini sa Egiptom

Srbija pregovara sa Egiptom o sporazumu o slobodnoj trgovini koji bi trebalo da bude potpisan do kraja godine, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović.

Momirović je rekao da je tokom posete Egiptu na sastanku sa ministrom trgovine i industrije Ahmedom Samirom Salehom ocenjeno da je potrebno da radi na uvećanju trgovinske razmene dve zemlje, prenosi Beta.

„Naši politički odnosi imaju duboke korene. Zajedno smo prošli kroz teška vremena u prošlosti i vreme je da te političke odnose prenesemo na rast trgovinske razmene“, rekao je Momirović.

Istakao je da će, kada u prisustvu predsednika Srbije i Egipta bude potpisan sporazum o slobodnoj trgovini, biti otvorena nova stranicu u saradnji dve države.

Momirović se u Egiptu sastao sa privrednicima koji žele da investiraju u Srbiji.

  • SHALIMAR

    26.7.2023 #1 Author

    Postoji potreba,samo vise njima nego nama…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...