evropski "oskar" za doprinos PR-u

Domaća agencija Chapter 4 osvojila European Excellence Award

EUManifestacijeSrbijaU fokusu

12.12.2023 14:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Domaća agencija Chapter 4 osvojila European Excellence Award Domaća agencija Chapter 4 osvojila European Excellence Award
U konkurenciji 700 prijavljenih radova iz čitave Evrope, agencija Chapter 4 iz Beograda na svečanoj ceremoniji u Berlinu, osvojila je European Excellence Award za... Domaća agencija Chapter 4 osvojila European Excellence Award

U konkurenciji 700 prijavljenih radova iz čitave Evrope, agencija Chapter 4 iz Beograda na svečanoj ceremoniji u Berlinu, osvojila je European Excellence Award za projekat kompanije PepsiCo Srbija „Plus za planetu – promena počinje od tebe“.

Evropski PR oskar, Chapter 4 agencija je osvojila u kategoriji Balkan, gde je u finalu imala još jedan društveno-odgovorni projekat – „Zdravo dvadesete“ kompanije Galenika.

European Excellence Award se dodeljuje u 62 kategorije, a žiri čini čak 40 internacionalnih eksperata iz oblasti komunikacija i PR-a. Svečana ceremonija održana je u Wintergarten Variete teatru i prisustvovale su joj brojne zvanice iz najboljih evropskih agencija i kompanija.

Ova smotra se smatra evropskim šampionatom u oblasti odnosa s javnošću i kombinuje najviši kvalitet komunikacije, međunarodnu dimenziju u digitalnom dobu, sa izuzetnom kreativnošću i inovacijama u oblasti odnosa s javnošću.

„European Excellence Award je kruna našeg posvećenog rada na projektima koje sprovodimo sa dugogodišnjim klijentima i partnerima. Ponosni smo na klijente i uspeh oba agencijska projekta koje je žiri izdvojio kao finaliste za ovo prestižno, evropsko PR priznanje, a posebno na činjenicu da smo u ovako bogatoj konkurenciji imali veoma zapažene prijave na ceremoniji u Berlinu“, istakla je Olivera Petrović, Client Service Director agencije Chapter4 PR.

Nakon tri godine online dodeljivanja, svečanost je ponovo organizovana uživo. Agencija Chapter4 PR, je u prethodnih 10 godina, čak tri puta bila u finalu, a ove godine prvi put je i osvojila ovo međunarodno PR priznanje za izvrsnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...