PKS i Poslovni skok 9. novembra organizuju događaj namenjen unapređenju poslovanja

Edukativna konferencija za proizvodne kompanije na Beogradskom sajmu

PoslovanjePreduzetnikSrbija

25.10.2022 10:49 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Edukativna konferencija za proizvodne kompanije na Beogradskom sajmu Edukativna konferencija za proizvodne kompanije na Beogradskom sajmu
Predstavnici proizvodnih kompanija imaće priliku da se okupe 9. novembra, kada će na Beogradskom sajmu biti održana edukativna konferencija namenjena upravo vlasnicima ovih preduzeća... Edukativna konferencija za proizvodne kompanije na Beogradskom sajmu

Predstavnici proizvodnih kompanija imaće priliku da se okupe 9. novembra, kada će na Beogradskom sajmu biti održana edukativna konferencija namenjena upravo vlasnicima ovih preduzeća i rukovodiocima u proizvodnom, razvojnom, prodajnom i IT sektoru. 

Na konferenciji “PROIZVODNE KOMPANIJE – Kontroling.Digitalizacija.Izazovi.Mogućnosti” učestvovaće eksperti iz različitih oblasti, koji će kroz diskusije i prezentacije pokušati da pomognu vlasnicima i rukovodiocima proizvodnih kompanija unaprede poslovanje i lakše prevaziđu izazove sa kojima se susreću.

“Cilj kome teži svaka proizvodna kompanija je izdvojiti se, podići produktivnost, povećati profit i osigurati rast, a turbulentna vremena u kojima se nalazimo, u priličnoj meri otežavaju ostvarenje tih ciljeva”, navodi se u saopštenju organizatora.

Na konferenciji će govoriti dr Jelena Vasić iz Privredne komore Srbije, dr Boris Dumnić, sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, Miljan Dimitrijević iz Adriatic Business Academy, Branka Marinković iz Razvojne agencije Srbije, Aleksandra Miladinović iz EBRD, Katarina Momčilović Matić, EEN mreža, i Jadranko Lončar, Intesa Invest.

Pored njih, govornici će biti i Ljubomir Jovanović, ekspert iz oblasti finansija i kontrolinga, Milan Ristić iz kompanije Om Made, Filip Mrdak iz Centra za digitalnu transformaciju, Vladimir Arnautović iz kompanije Valuator, Nikola Marjanović iz konsultantske firme Tecor Lean&Kaizen Consulting, Ivan Stevanović iz firme Master Analysis Data i Aleksandar Milosavljević, ispred platforme Learnio.

Edukativna konferencija se realizuje u organizaciji Privredne komore Srbije, u okviru Evropske mreže preduzetništva i u saradnji sa Poslovnim skokom. Ovaj događaj podržavaju Fotina, Razvojne agencije Srbije, Intesa Invest, Beogradski sajam, Tecor Lean&Kaizen Consulting, kao i medijski partneri Biznis.rs i Energetski portal.

  • Tina

    29.10.2022 #1 Author

    Ima dosta novina I interesantno je.Treba prisustvovati

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...