Prva u nizu 23. februara

Fond za razvoj Srbije organizuje obuke za privrednike

SrbijaU fokusu

14.2.2024 18:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Fond za razvoj Srbije organizuje obuke za privrednike Fond za razvoj Srbije organizuje obuke za privrednike
Fond za razvoj Republike Srbije u narednom periodu će, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizovati niz besplatnih obuka za privrednike o uslovima za... Fond za razvoj Srbije organizuje obuke za privrednike

Fond za razvoj Republike Srbije u narednom periodu će, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizovati niz besplatnih obuka za privrednike o uslovima za konkurisanje za kredite za trajna i obrtna sredstva i investicione kredite u okviru programa koji Fond sprovodi sa Evropskom investicionom bankom.

Prva u nizu obuka biće održana u petak, 23. februara 2024. godine sa početkom u 11 časova, u beogradskom Sava Centru, navodi se u saopštenju na sajtu PKS-a.

Fond za razvoj Srbije poziva privrednike da se informišu o novostima, reše eventualne nedoumice i iskoriste pomoć eksperata, kako bi što uspešnije konkurisali za sredstva koja su im dostupna preko Fonda.

Cilj obuka je da se privrednicima pruže relevantne informacije o uslovima i postupku konkurisanja i neophodnoj dokumentaciji, kao i da privrednici u direktnom kontaktu sa ekspertima Fonda dobiju odgovore, savete i uputstva, kako bi što uspešnije konkurisali za sredstva i unapredili poslovanje.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...