Saobraćajnica će se nadovezati na proširen Bulevar kralja Aleksandra

Gradonačelnik Beograda: Proširuje se Smederevski put

BiznisSrbija

26.10.2023 16:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Gradonačelnik Beograda: Proširuje se Smederevski put Gradonačelnik Beograda: Proširuje se Smederevski put
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je tokom posete gradilištu duž Smederevskog puta najavio buduće proširenje te saobraćajnice koja će se nadovezati na proširen Bulevar kralja... Gradonačelnik Beograda: Proširuje se Smederevski put

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je tokom posete gradilištu duž Smederevskog puta najavio buduće proširenje te saobraćajnice koja će se nadovezati na proširen Bulevar kralja Aleksandra.

Kako je javio Beoinfo, Šapić je rekao da bi u februaru – martu iduće godine trebalo da počne izrada projekta za proširivanje Bulevara od Ustaničke ulice, gde su takođe predviđene četiri trake, prenela je Beta.

„Ideja je da bulevar, kakav je u delu od Vukovog spomenika pa naviše, bude isti ili sličan i u nastavku, uključujući i Smederevski put koji se na njega nadovezuje. To nije lak poduhvat, ali je od nekud moralo da se krene zbog čega su trenutni radovi i u simboličkom smislu važni“, rekao je Šapić.

Izneo je da je vrednost sadšnjih radova oko 60 miliona dinara, s rokom završetka u februaru, u zavisnosti od jačine zime.

Najavio je da će se uporedo raditi na rešavanju imovinskih pitanja da bi i deonica od 3,7 kilometara do Kružnog puta kod Leštana bila završena što pre.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...