poziv ministarstva privrede

Javne konsultacije o Predlogu zakona o državnim preduzećima do 10. jula

Srbija

19.6.2023 16:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Javne konsultacije o Predlogu zakona o državnim preduzećima do 10. jula Javne konsultacije o Predlogu zakona o državnim preduzećima do 10. jula
Ministarstvo privrede Srbije pozvalo je u ponedeljak stručnu javnost, organizacije, kao i druge zainteresovane strane, da do 10. jula učestvuju u javnim konsultacijama o... Javne konsultacije o Predlogu zakona o državnim preduzećima do 10. jula

Ministarstvo privrede Srbije pozvalo je u ponedeljak stručnu javnost, organizacije, kao i druge zainteresovane strane, da do 10. jula učestvuju u javnim konsultacijama o Predlogu zakona o upravljanju privrednim društvima koja su u vlasništvu Republike Srbije.

Uvid u predlog tog zakona moguć je na internet stranici Ministarstva privrede – www.privreda.gov.rs, objavila je Vlada Srbije.

Kako je precizirano, primedbe i sugestije u vezi sa predlogom zakona mogu se podneti u pisanom obliku na adresu: Ministarstvo privrede, Кneza Miloša 20, 11000 Beograd, sa naznakom „Za javne konsultacije Predloga zakona o upravljanju privrednim društvima koja su u vlasništvu Republike Srbije“ ili putem elektronske pošte na imejl adresu: psrs@privreda.gov.rs.

Navedeno je da će 17. jula biti održane javne konsultacije i prezentacija predloga zakona, kao i odgovori na sva pristigla pitanja i sugestije zainteresovanih strana u vezi sa njim.

Tačno vreme održavanja javnih konsultacija će biti blagovremeno objavljeno na internet stranici Ministarstva privrede i u sredstvima javnog informisanja.

  • ELLA

    19.6.2023 #1 Author

    Nije dobro ja se strateška preduzeća daju u bescenje

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...