Urbanistički projekat na javnom uvidu do 14. novembra

Kalmes planira izgradnju pogona u Zrenjaninu

BiznisSrbija

9.11.2022 08:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Kalmes planira izgradnju pogona u Zrenjaninu Kalmes planira izgradnju pogona u Zrenjaninu
Grad Zrenjanin izložio je na javni uvid do 14. novembra urbanistički projekat razrade lokacije za izgradnju proizvodnog objekta u radnoj zoni Jugoistok i u... Kalmes planira izgradnju pogona u Zrenjaninu

Grad Zrenjanin izložio je na javni uvid do 14. novembra urbanistički projekat razrade lokacije za izgradnju proizvodnog objekta u radnoj zoni Jugoistok i u Zrenjaninu gde, kako je navedeno u projektnoj dokumentaciji, investitor Kalmes planira proizvodnju metalne galanterije.

U proizvodnom pogonu bi se obavljalo CNC sečenje limova, varenje, savijanje limova i mašinska obrada na CNC strugovima i CNC glodalicama, dok struktura rada obuhvata administraciju, skladištenje, proizvodnju, kontrolu kvaliteta i isporuku, objavila je eKapija.

Bruto razvijena površina budućeg objekta je 1.738,03 m2, dok je ukupna neto korisna površina 1.613,98 m2, a sastoji se od dve proizvodne hale, čekaonice, hodnika, garderobe za radnike, četiri radionice i toaleta. Na međuspratovima se nalaze kancelarije, konferencijska sala i toaleti.

Predviđena je i izgradnja trafostanice i separatora atmosferskih voda.

Prostor koji je obuhvaćen Urbanističkim projektom nalazi se na građevinskoj parceli površine oko 30 ari, na uglu ulice Ognjeslava Kostovića i ulice dr Đorđa Radića u Zrenjaninu, a u obuhvatu Plana generalne regulacije Dolja u Zrenjaninu i Plana detaljne regulacije radne zone Jugoistok i u Zrenjaninu.

KALMES DOO ZRENJANIN

VOJVODE PETRA BOJOVIĆA 2, 23101 Zrenjanin , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
655.771,58 (2021)
Broj zaposlenih:
18 (2021)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...