Vrednost posla procenjena na 425 miliona dinara

Kladovo gradi kompleks bazena između dva jezera

BiznisSrbija

12.4.2024 08:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Kladovo gradi kompleks bazena između dva jezera Kladovo gradi kompleks bazena između dva jezera
Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je tender za prvu fazu izgradnje kompleksa gradskih bazena sa pratećim sadržajima u Kladovu. Kompleks je planiran na katastarskoj... Kladovo gradi kompleks bazena između dva jezera

Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je tender za prvu fazu izgradnje kompleksa gradskih bazena sa pratećim sadržajima u Kladovu.

Kompleks je planiran na katastarskoj parceli 7008 K.O. Kladovo, čija je ukupna površina 22 548 kvadratnih metara. Parcela se nalazi pored sportskog centra Jezero, između dva jezera, u blizini Dunava sa severne strane, prenosi eKapija.

Predviđena je gradnja otvorenih bazena sa pratećim sadržajima. Konkretno, u okviru kompleksa gradiće se info pultovi sa naplatom za vozila i pešake, upravna zgrada, kafeterija, dva bazena, prostorije za spasioce, sanitarni blokovi i svlačionice.

Prvi bazen je bazen za plivače, prelivni, dimenzija 34×25 metara, vodene površine 850 metara kvadratnih i dubine od 2,2 metra, što omogućava održavanje sportskih sadržaja kao i rekreativno plivanje. Drugi je bazen za decu sastavljen od dva dela – veći deo je elipsastog oblika površine 373,28 metra kvadratnih i dubine 0,4 metara, dok je drugi deo okruglog oblika, za brčkanje, površine 84,50 metara kvadratnih i dubine 0,2 metara.

Vrednost posla procenjena je na 425 miliona dinara (oko 3,6 mil EUR). Tender je otvoren do 30. aprila.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...