Postupke u poslednjih nedelju dana objavilo skoro 660 pravnih lica

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija raspisalo 20 javnih nabavki, najvrednija 178,9 miliona dinara

Srbija

3.2.2023 17:28 Autor: Julijana Vincan 4

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija raspisalo 20 javnih nabavki, najvrednija 178,9 miliona dinara Ministarstvo informisanja i telekomunikacija raspisalo 20 javnih nabavki, najvrednija 178,9 miliona dinara
Na Portalu javnih nabavki od 28. januara do 3. februara planirane javne nabavke objavilo je gotovo 660 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih... Ministarstvo informisanja i telekomunikacija raspisalo 20 javnih nabavki, najvrednija 178,9 miliona dinara

Na Portalu javnih nabavki od 28. januara do 3. februara planirane javne nabavke objavilo je gotovo 660 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Javne nabavke raspisane 28. januara

Beogradsko dramsko pozorište (BDP) raspisalo je pet javnih nabavki. Najviše procenjena je nabavka audio-video opreme za potrebe scene „Predrag Pepi Laković“ i javne prostore, na 25 miliona dinara.

Gradska opština Obrenovac otvorila je 17 postupaka od kojih je najviše procenjena javna nabavka radova na obnovi fasada na višespratnim stambenim objektima u Obrenovcu.

Opštinska uprava Kučeva raspisala je šest javnih nabavki od kojih najvišu procenjenu vrednost ima nabavka i ugradnja pametnog LED sistema javne rasvete na teritoriji opštine Kučevo u cilju energetske efikasnosti i racionalzacije troškova – 70 miliona dinara.

Teniski savez Srbije otvorio je tri postupka od kojih je najviše procenjeni za usluge rezervacije i obezbeđenja avio karata od 30 miliona dinara.

Arena Beograd d.o.o. raspisala je 30 javnih nabavkih od kojih je najvrednija kupovina, isporuka, montaža i instalacija sistema kontrole ulaska i naplate parkiranja procenjena na 60 miliona dinara.

Javne nabavke raspisane 31. januara

Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine raspisao je 43 javnih nabavki od kojih je najvrednija za lekove za lečenje retkih bolesti procenjene vrednosti 270 miliona dinara.

Sportski savez Beograda otvorio je tri postupka od kojih planira najviše da izdvoji za organizacija sajmova sporta na teritoriji grada Beograda – 100 miliona dinara.

Javne nabavke raspisane 1. februara

Zavod za sport i medicinu sporta raspisao je 29 javnih nabavki od kojih ja najviše procenjena usluga održavanja softvera za Nacionalne evidencije – 175 miliona dinara.

Javne nabavke raspisane 2. februara

Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo otvorio je sedam postupaka od kojih je najvrednije procenjena javna nabavka hemijskih proizvoda – 122 miliona dinara.

Javne nabavke raspisane 3. februara

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija raspisalo je 20 javnih nabavki od kojih je najvrednije procenjena digitalizacija turističke ponude Srbije Faza 2 – 178.918.333,33 dinara.

Naravno, ovo su samo neki od državnih organa, organizacija, ustanova i drugih pravnih lica koji su raspisali javne nabavke u datom periodu. Takođe, nisu za sve njih na Portalu javnih nabavki objavljene i procenjene vrednosti.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...