Rok za dostavljanje prijave 28. jul

Nemačke kompanije traže dobavljače iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana

BiznisSrbija

28.6.2023 13:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Nemačke kompanije traže dobavljače iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana Nemačke kompanije traže dobavljače iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana
Nemačko-srpska privredna komora pozvala je sredu firme iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu dobavljači nemačkim kompanijama, u okviru projekta koji sprovodi već... Nemačke kompanije traže dobavljače iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana

Nemačko-srpska privredna komora pozvala je sredu firme iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu dobavljači nemačkim kompanijama, u okviru projekta koji sprovodi već devet godina.

Više od 50 nemačkih kompanija prijavilo se za skup na kojem će razgovarati sa zainteresovanim dobavljačima, a biće održan u Kelnu 12. oktobra. Rok za dostavljanje prijave je 28. jul, prenosi Beta.

Za dobavljače su zainteresovane nemačke kompanije pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za auto-industriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.

Do sada je u okviru regionalnog projekta „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“ organizovano više od 3.500 direktnih susreta privrednika tokom kojih su brojni ugovori sklopljeni.

Ta inicijativa se realizuje od 2015. godine pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i energetiku Nemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća Nemačke, uz podršku predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i nemačkog Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V).

Partner u projektu je Privredna komora Srbije. 

 • MAJA

  29.6.2023 #1 Author

  Imamo sta da ponudimo, nadam se da ce se prijaviti u velikom broju

  Odgovori

 • DUSAN

  29.6.2023 #2 Author

  Odlična prilika za domaću privredu.

  Odgovori

 • gagica

  2.7.2023 #3 Author

  Odlicno za privrednike

  Odgovori

 • Brana

  12.7.2023 #4 Author

  Odlično

  Odgovori

 • Vale

  12.7.2023 #5 Author

  Sansa za mnoge firme

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...