u fokusu izgradnja vodovodne, kanalizacione mreže i saobraćajanih prilaza

Novi Sad ulaže milijardu dinara u infrastrukturu za buduće naselje sa sremske strane

BiznisInfrastrukturaInvesticijeSrbija

23.3.2023 13:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Novi Sad ulaže milijardu dinara u infrastrukturu za buduće naselje sa sremske strane Novi Sad ulaže milijardu dinara u infrastrukturu za buduće naselje sa sremske strane
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izjavio je danas da je iz budžeta Novog Sada izdvojeno blizu milijardu dinara za infrastrukturno opremanje budućeg naselja na... Novi Sad ulaže milijardu dinara u infrastrukturu za buduće naselje sa sremske strane

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izjavio je danas da je iz budžeta Novog Sada izdvojeno blizu milijardu dinara za infrastrukturno opremanje budućeg naselja na Mišeluku, sa sremske strane grada.

„Ovim radovima faktički rešavamo dalji razvoj naselja koje će u perspektivi verujem biti jedno od najlepših naselja u našem Gradu“, rekao je Đurić prilikom obilaska radova koji se izvode u okviru prve faze izgradnje saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom, u blizini kružnog toka kod Covid-19 bolnice, prenosi Beta.

Objasnio je da ovaj projekat podrazumeva izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom i to izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, atmosferske kanalizacije, javnog osvetljenja, saobraćajnih površina, pešačkih i biciklističkih staza i parking mesta, a taj lokalitet biće „oplemenjen“ drvećem i žbunjem i travnjacima.

Đurić je rekao da su radovi počeli sredinom februara ove godine, a završetak se očekuje u avgustu naredne godine.

Predsednik Sindikata građevinarstva Vojvodine i Novog Sada Josip Modić rekao je da je Grad Novi Sad dao veliki doprinos oporavku građevinske industrije, jer je među prvima počeo da realizuje investicije na kojima je uposleno više hiljada radnika, a obim posla se neprekidno povećava.

  • TATJANA

    24.3.2023 #1 Author

    To će izmeniti strukturu grada, verujem da će biti jako korisno

    Odgovori

  • ZVE84

    25.3.2023 #2 Author

    Lepo… Novi Sad je lep grad, ali mu svakako treba osveženje.

    Odgovori

  • GOCA BG

    26.3.2023 #3 Author

    Bice jos lepse i funkcionalnije…

    Odgovori

  • NATI29

    26.3.2023 #4 Author

    Isplativa investicija

    Odgovori

  • Gaga45

    26.3.2023 #5 Author

    Bice samo jos bolje sve

    Odgovori

  • Coka13

    2.4.2023 #6 Author

    I treba, ovo je super investicija.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...