Letovi triput nedeljno

Od aprila do oktobra redovna avionska linija Beograd – Mostar

BiznisRegionSrbijaTurizam

10.1.2024 16:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 10

Od aprila do oktobra redovna avionska linija Beograd – Mostar Od aprila do oktobra redovna avionska linija Beograd – Mostar
Air Serbia je objavila da će, u saradnji s Aerodromom Mostar, od aprila do oktobra 2024. godine imati redovnu putničku liniju Beograd – Mostar.... Od aprila do oktobra redovna avionska linija Beograd – Mostar

Air Serbia je objavila da će, u saradnji s Aerodromom Mostar, od aprila do oktobra 2024. godine imati redovnu putničku liniju Beograd – Mostar.

Planirano je da se letovi obavljaju triput nedeljno, ponedeljkom, petkom i nedeljom, avionom Embraer E175.

„Air Serbia se krajem 2023. godine javila na Javni poziv za uspostavljanje redovnih letova za 2024. godinu, koji je raspisao Aerodrom Mostar, u vezi sa uvođenjem direktne avio-linije između Beograda i Mostara i već u prvim danima januara doneta je odluka o prihvatanju naše ponude“, kazao je direktor za komercijalu i strategiju u domaćoj avio-kompaniji Boško Rupić.

Rupić je dodao da će avio-karte biti puštene u prodaju posle usaglašavanja tehničkih detalja i potpisivanja ugovora, što se, kako je rekao, očekuje u narednim nedeljama.

„Uvođenjem direktne avio-linije između Beograda i Mostara, Air Serbia širi svoje prisustvo u Bosni i Hercegovini, ujedno doprinoseći jačanju privrednih, ekonomskih i svih drugih veza“, piše u saopštenju.

Uvođenjem Mostara u svoju mrežu destinacija, Air Serbia će leteti do 17 gradova u zemljama bivše Jugoslavije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.