uporedo se održavaju i sajmovi ambalaže i kancelarijske opreme

Otvoren Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije

ManifestacijeSrbijaU fokusu

9.10.2023 16:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Otvoren Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije Otvoren Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije
Na Beogradskom sajmu danas je otvoren 43. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije „Grafema“ na kojem će se do 11. oktobra predstaviti više... Otvoren Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije

Na Beogradskom sajmu danas je otvoren 43. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije „Grafema“ na kojem će se do 11. oktobra predstaviti više od 70 domaćih i izlagača iz još 10 zemalja, a pod sloganom „Više boje“.

Kako je istaknuto, ova najstarija i najveća sajamska manifestacija namenjena promociji tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, štampanim medijima, dizajnu i reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira, održava se u Hali 4 Beogradskog sajma.

Izlagači će predstaviti bogat izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju i reciklažu otpadnih materijala, sirovina i repromaterijala, ali i rezervne delove i komponente, kao i polovne grafičke mašine i finalne proizvode, grafičke, kreativne i papirne industrije, rečeno je na otvaranju.

Najavljeno je i da će biti organizovan i stručni prateći program, odnosno radionice, predavanja i panel diskusije.

Najkvalitetnije grafičke proizvode u različitim kategorijama, odnosno robnim grupama, čekaju simbolične nagrade – Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat.

Istovremeno, na Beogradskom sajmu se održava i 29. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme „BIRO-EXPO“, koji je usmeren na kancelarijsko poslovanje, kao što je kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal.

Takođe, održava se i drugi Sajam pakovanja i ambalaže „PAK AM“ koji predstavlja najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...