Rekordnih 5.500 izlagača iz 190 zemalja

Počeo Gulfood 2024, u Dubaiju i 24 domaće firme

PreduzetnikSrbija

19.2.2024 12:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Počeo Gulfood 2024, u Dubaiju i 24 domaće firme Počeo Gulfood 2024, u Dubaiju i 24 domaće firme
Međunarodni sajam prehrambene industrije Gulfood 2024 počeo je danas u Dubaiju i na njemu učestvuju 24 domaće kompanije iz prehrambenog sektora predstavljajući svoje proizvodne... Počeo Gulfood 2024, u Dubaiju i 24 domaće firme

Međunarodni sajam prehrambene industrije Gulfood 2024 počeo je danas u Dubaiju i na njemu učestvuju 24 domaće kompanije iz prehrambenog sektora predstavljajući svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

Nastup srpskih privrednika na ovoj sajamskoj matifestaciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koja traje od 19. do 23. februara, organizovali su PKS i Razvojna agencija Srbije (RAS).

Srpski privrednici će narednih dana predstaviti svoje proizvodne programe, rame uz rame sa najvećim svetskim proizvođačima iz prehrambene industrije. Nastup na sajmu im omogućava da plasiraju domaće proizvode na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte, kako u Emiratima tako i širom sveta“, ocenila je Jovanka Ćalina, rukovodilac Centra za organizaciju sajmova PKS.

Ovogodišnje 29. izdanje Gulfooda, koje se održava u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju, ugostiće rekordnih 5.500 izlagača iz više od 190 zemalja.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...