koristiće se za specijalizovani prijem i dostavu u urbanim sredinama

Pošti Srbije stiglo još 95 teretnih e-vozila za dostavu pošiljki

BiznisSrbija

1.3.2024 16:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 11

Pošti Srbije stiglo još 95 teretnih e-vozila za dostavu pošiljki Pošti Srbije stiglo još 95 teretnih e-vozila za dostavu pošiljki
Pošta Srbije saopštila je danas da nastavlja sa elektrifikacijom svoje dostavne flote u kojoj je još 95 teretnih vozila na električni pogon, koja će... Pošti Srbije stiglo još 95 teretnih e-vozila za dostavu pošiljki

Pošta Srbije saopštila je danas da nastavlja sa elektrifikacijom svoje dostavne flote u kojoj je još 95 teretnih vozila na električni pogon, koja će doprineti unapređenju efikasnosti i održivosti usluge dostave poštanskih pošiljaka.

Kako je precizirano, nova električna vozila koristiće se za specijalizovani prijem i dostavu u urbanim sredinama, u okviru regionalnih centara i poslovnih jedinica širom Srbije.

Dostavna e-vozila, prema tehničkim karakteristikama, obezbeđuju visok nivo performansi i efikasnosti, što predstavlja korak napred u prilagodljivosti poslovanja urbanim sredinama i smanjenju štetnog uticaja na životnu sredinu.

„Pošta Srbije ostaje posvećena pružanju visokokvalitetnih usluga svojim korisnicima, modernizaciji poslovanja, ekološki održivim rešenjima i unapređenju kvaliteta života u gradovima u kojima posluje“, piše u saopštenju.

Podsetili su da je prošle godine, za Radnu jedinicu „Novi Sad“, nabavljeno 31 teretno vozilo na električni pogon, angažovano na specijalizovanoj dostavi u centru grada.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...