ogromna većina praktikanata ostane zapsoleno u kompaniji

Program za mlade talente u Nelt Grupi

SrbijaU fokusu

14.3.2023 16:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Program za mlade talente u Nelt Grupi Program za mlade talente u Nelt Grupi
”Dobar start“, program za talente Nelt Grupe koji se već osam godina realizuje, od 2023. postaje krovni stipendijski program ove domaće kompanije za distribuciju... Program za mlade talente u Nelt Grupi

”Dobar start“, program za talente Nelt Grupe koji se već osam godina realizuje, od 2023. postaje krovni stipendijski program ove domaće kompanije za distribuciju i logistiku. Kroz plaćenu praksu „Dobar start“ i ove godine mladima pruža priliku da započnu karijeru u nekom od sektora kompanije, a ovog puta fokus je na distribuciji, logistici, finansijama, IT i strategiji.

“Činjenica da je 95 odsto praktikanata nakon programa pronašlo mesto u našoj kompaniji, govori u prilog kvalitetu ovih, s pažnjom koncipiranih programa, ali i korporativnoj kulturi, posvećenosti kolega i prijatnom radnom okruženju,“ rekla je Marija Vidojević, supervizor za selekciju i privlačenje kadrova.

Kroz praktične projekte, treninge, radionice i rad sa mentorima, polaznici programa „Dobar start“ će imati priliku da se usavršavaju u segmentu koji je predmet njihovog interesovanja i steknu širu sliku o ukupnom funkcionisanju internacionalnih poslovnih sistema, piše u zvaničnom saopštenju.

Prijava za učešće u ovom programu nalazi se na zvaničnom portalu kompanije.

Nelt Grupa jedan je od najuspešnijih poslovnih sistema u Adria regionu na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, duvanskih, farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda. Kao internacionalna grupacija zapošljava 5.500 ljudi u 18 kompanija, na 12 tržišta u Evropi i Africi.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...